Bilişim dünyasını alt üst eden her konu da her yazı da adı geçen bazı meraklı insanların merakını iyice çıldırtan gizem dolu ve derin bir konu Derin İnternet ya da diğer adıyla Deep Web

Düşünsenize internetin ilk yıllarından itibaren insanlardan tamamen bazı şeyler saklanıyor ve insanlar tarafından erişilmesine müsaade edilmiyor.

#Peki nedir bu saklanan bazı şeyler?

Bunun için de devletler arası gizli belgeler, kiralık katiller, çalıntı telefon ve kredi kartları, eroini uyuşturucu ve haplar, porno, hackerlar, silahlar, aklınıza ne gelirse hepsi interneti görünmeyen yüzü Deep web'te.

Bunlar insanlardan gizleniyor kötü amaçlı olduğundan dolayı.

#Ben nasıl girdim bu deep web'e?

Aslında ben meraklı birisiyim böyle gizemli şeyleri çok merak ederim içine gittikçe araştırdıkça daha çok seviyorum. Ben 2014 yılın da Deep Web adını internete girince bazı sayfaların yazıların da gördüm merak ettim nedir bu internetin görünmeyen yüzü.

Bu sisteme nasıl girilir diye bakındım sonun da nasıl girileceğini buldum. Benim giriş yaptığım uygulama ile anca 3. Seviyeye kadar girebiliyormuşuz.

Göz gezdirince kiralık hackerlar,  çalıntı telefon ve kredi kartları, uyuşturucu, insan işkencelerini gördüm.

İkinci girişim ise 2016 yılında girdim. Bu sefer daha detaylı araştırdım.

*Çıplak kadınlar
*Canlı canlı öldürülen insanlar
*Işid kafa kesme
*Korkunç video ve resimler
*Hatta eski yıllar da bir adam 18 yaşında bir kızı kaçırıp işkence ile öldürmeden önce çektiği bir fotoğrafı gördüm

Daha neler neler vardı. Benim amacım daha ileri ki seviyelere çıkmak ama elim de yeterli bir sistem olmadığı için giremiyorum. Ben girmeyi planlamaktayım.

Bazılarınız bunu kaldıramaya bilir girmeyin derim ben girdikten sonra bir hafta moralim psikolojim bozulmuş sürekli aklıma geliyordu. Burada polise bile rastlaya bilirsiniz çünkü onlar buraya girenler için giriyor. Bir alışveriş yapar iseniz yakalanırsınız.

Bana kalırsa girmemeniz gereken bir yer. Yine de siz bilirsiniz.